Live betting

När man spelar på betting så får man ofta vänta tills att en match är slut innan man kan se om man vunnit eller ej. Dessutom måste man bege sig till ett spelombud för att lämna in sin rad. Att spela över nätet underlättar visserligen detta, men någonting annat som dessutom kan göra ditt spelande lite roligare är att spela på livebetting.

Livebetting innebär att du spelar på en match medans den håller på. Detta gör att du slipper hålla koll på spelstopp och liknande som gäller vid andra spel. Dessutom har du betydligt mer information att gå på när du satsar dina pengar, jämfört med om du spelar på vanliga odds. När du spelar på en match innan den börjar så är det främst bara spekulationer som styr över oddsen och dessa kan i slutändan vara helt missvisande mot vad som egentligen sker på plan.

Är man en sportfantast så är det idag inte ovanligt att man spelar på en match som man själv ska titta på, antingen på plats eller på tv. Just vid dessa tillfällen kan livebetting vara väldigt passande, då du kan satsa dina pengar utefter hur det verkligen går i matchen. Ett lag som varit favorittippade och haft oddsen till sin fördel kanske spelar väldigt dåligt, vilket du kan nyttja när du spelar på livebetting.

En annan speciell sak med livebetting är att oddsen ständigt förändras utifrån vad som sker just nu i matchen. Om ett av lagen plötsligt börjar göra väldigt många försök på mål så kan oddsen börja luta mer åt det hållet. Görs ett mål så brukar oddset direkt att förändras åt målgörarnas fördel. Även mot slutet av en match, där det i stort sätt är klart vem som kommer att vinna brukar oddsen kunna förändras. För dig som spelare så förändras dock inte ditt odds som du spelat på, utan det är de odds som är när du lägger ditt spel som gäller för dig. Därför är det viktigt att verkligen välja rätt tillfälle att spela vid, men samtidigt inte vänta allt för långt in i matchen.

Om du vill spela på livebetting så gör du detta över nätet. I många fall så brukar något av alla spelbolag som erbjuder livebetting ha ett samarbete med kanalen som sänder matchen, där man då till och från under matchen visar hur oddsen ser ut för stunden. Följer du en match från början till slut kommer du tydligt att kunna se hur oddsen ökar och minskar, vilket kan vara väldigt intressant.