Identifiera fotbollslaget med hjälp av klubbmärket

Ytterligare en fullspäckad säsong i Allsvenskan har nått sitt slut. Malmö FF har återigen krönts till mästare efter att deras stjärnor gjort sitt yttersta under stora delar av säsongen. Med 30 spelade matcher och 19 segrar blev slutresultatet hela 64 poäng. Detta inkluderar sju oavgjorda matcher och fyra nederlag.
På andra plats kom AIK, som presterade imponerande bra under säsongen. Med sina 57 poäng och 16 segrar kunde de dock inte slå Malmö, trots att de spelade nio oavgjorda matcher och bara förlorade vid fem tillfällen. I en av säsongens sista matcher spelade de 0 – 0 mot Malmö, vilket gjorde att allt hopp om en ligavinst gick förlorat. Vill du visa ditt stöd? Klicka här för att betta på sport och stötta klubbens stjärnor i såväl inhemska som internationella matcher!

Djurgårdens IF bjöd också på en imponerande säsong, men alldeles för många oavgjorda matcher gjorde att de inte hade en chans att ta sig förbi Malmö och AIK. Klubben har dock gjort stora framsteg på sistone, så förhoppningsvis kommer de kunna utmana de två giganterna inför nästa säsong. Har du bra koll på de olika lagen? Spana in vårt quiz och se om du kan identifiera de olika lagen med hjälp av deras klubbmärken!